CASCADORII CU MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Cascadorii cu Mario:
Cascadorii cu Mario este unul din cele mai noi jocuri din aceasta categorie care va va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc il aveti in prim plan pe eroul nostru preferat din jocurile video si anume pe Mario. De data asta Mario va avea de indeplinit mai multe obiective cu ajutorul motocicletei sale. In fiecare nivel va trebui sa adunati un anumit numar de puncte. Ca sa adunati puncte va trebui sa faceti cascadorii cu motocicleta. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa faceti cascadorii cand sunteti in aer cu motocicleta. Aveti mare grija sa nu riscati foarte mult deoarece daca faceti accident cu motocicleta veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Cascadorii cu Mario.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cascadorii cu Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri cu super mario, jocuri cu mario cu motocicleta, jocuri mario combo biker, jocuri cu cascadorii, jocuri cu obstacole, jocuri curse, jocuri curse cu obstacole, jocuri cu rampe, jocuri curse cu motociclete, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motociclete 2013, jocuri cu motociclete gratis, jocuri cu motorete, jocuri cu motorete 2013, jocuri cu motorete de curse, jocuri cu motorete noi, jocuri cu motoare, jocuri cu motoare 3d, jocuri cu motoare de curse, jocuri cu motoare 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 125639 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cascadorii cu Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cascadorii cu Mario!

Made by www.firstpixel.info