CURATATI SALONUL DE NUNTI - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Curatati Salonul de Nunti:
Curatenie in Salonul de Nunti este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc de fete de curatat un salon, in care urmeaza sa organizam diferite alte nunti. Astazi, trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa curatati un intreg salon de nunti, ceea ce o sa vedeti ca nu este usor deloc, deoarece este foarte mare iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte gasind fiecare mizerie aruncata pe jos sau care nu se afla la locul potrivit, astfel pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa aveti un salon de nunti curat pana la finalul acestui joc, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2018 de curatat si cu nunti pe care voi sa le gasiti in categoria de jocuri de fete aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curatati Salonul de Nunti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de fete, jocuri 2018 de fete, jocuri gratis de fete, jocuri pentru fete online, jocuri de curatat online, jocuri noi de curatat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 210 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curatati Salonul de Nunti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curatati Salonul de Nunti!

Made by www.firstpixel.info