PRINTESA DIN INDIA SALON DE UNGHII - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESA DIN INDIA SALON DE UNGHII - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printesa din India Salon de Unghii:
Un nou joc special de fete cu manichiura apare astazi aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de fete, in care dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de o printesa din India, care isi doreste sa arate cat mai bine, si sa aiba una dintre cele mai dragute modele de manichiura de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa folositi foarte multe culori speciale, astfel incat sa reusiti sa aveti o super manichiura pentru aceasta printesa din India, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc spa cu manichiura, in care o sa vedeti ca diferite alte printese vor dori sa intre pentru a reusi sa le ajutati sa aiba unele dintre cele mai interesante modele de manichiura de pe site-ul nostru. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc de fete, iar voi o sa vedeti ca noi printese vor aparea pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa din India Salon de Unghii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu printese, jocuri de fete cu printese, jocuri noi de fete, jocuri online de fete, jocuri manichiura cu printese, jocuri de manichiura online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 158 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa din India Salon de Unghii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa din India Salon de Unghii!

Made by www.firstpixel.info