GERALYN LA DOCTOR - JOCURI CU DOCTORI

GERALYN LA DOCTOR - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Geralyn la Doctor:
Sunteti cei mai buni doctori pe care ii putem avea aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca va asteptam astazi alaturi de Geralyn, una dintre fetele de pe site-ul nostru, care dragi copii o sa vedeti ca nu se simte bine. Geralyn a mancat mancare stricata, astfel ca acum are probleme la stomac, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa vedeti care este cauza problemelor la stomac, dupa care trebuie sa o ingrijiti cat mai bine posibil pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa deveniti cei mai buni doctori de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi cele mai bune medicamente si cele mai bune ustensile de doctori, astfel Geralyn o sa se simta foarte bine si o sa se intoarca alaturi de noi jocuri de fete aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Geralyn la Doctor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu doctori, geralyn food doctor, jocuri 2018 cu doctori, jocuri gratis cu doctori, jocuri pentru copii cu doctori online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 206 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Geralyn la Doctor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Geralyn la Doctor!

Made by www.firstpixel.info