FORTA GLOANTELOR - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Forta Gloantelor:
Bullet Force sau Forta Gloantelor este cel mai nou joc online cu impuscaturi care apare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, un joc gratuit de baieti in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, insa pentru asta, trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni soldati de pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc 3D de baieti cu impuscaturi, in care o sa fiti in mijlocul razboiului, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum pana la finalul acestui nou joc de baieti sa impuscati cat mai multi infractori si cat mai multe tinte folosind arma 3D pe care noi am pregatit-o, astfel o sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca vom continua sa aducem diferite alte jocuri 3D de baieti. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Forta Gloantelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri 3d cu impuscaturi, jocuri noi 3d, jocuri cu impuscaturi gratuite, jocuri 3d de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1112 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Forta Gloantelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Forta Gloantelor!

Made by www.firstpixel.info