SOFIA PUZZLE - JOCURI CU SOFIA

SOFIA PUZZLE - JOCURI CU SOFIA

Cele mai populare JOCURI CU SOFIA

Descrierea jocului Sofia Puzzle:
Sofia Puzzle este unul din cele mai palpitante jocuri de facut puzzle in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a rezolva cat mai repede un puzzle cu una din cele mai simpatice printese de la disney. In acest joc o aveti in prim plan pe printesa Sofia si pe ceilalti oameni de la curtea imparateasca. Scopul jocului este sa terminati puzzle-ul la timp pentru a primi cat mai multe puncte. Daca ai multe puncte ai putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. In acest joc toate piesele sunt la locul lor doar ca sunt intoarse in pozitii neadecvate. Va trebui sa dati click pe piese pana cand se pun in pozitia potrivita. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Sofia si dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in top.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofia Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri de indemanare cu sofia, jocuri sofia the first spin puzzle, jocuri cu principesa de hohenzollern, jocuri cu regi, jocuri cu imparati, jocuri cu sofia 1, jocuri cu sofia intai, jocuri cu sofia noi, jocuri cu sofia 2013, jocuri cu sofia 3d, jocuri cu sofia 2014, jocuri cu sofia si prietenii ei, jocuri cu sofia si animalele, jocuri cu sofia disney, jocuri disney channel, jocuri disney junior,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 83004 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofia Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

jesica a spus 16.02.2016

mie mia placut foarte mult jocul ăsta a fost foarte frumos \să il încercași ți voi/

elena a spus 27.02.2014

foarte urat

lavinia a spus 21.02.2014

nuescarbos

claudia a spus 03.02.2014

ba este sofia nu este scarbos nebunule

daniela a spus 29.01.2014

frumos:*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:::!*:*!:!:!:*!:!*:!:!*:!*:!*!*:!*!::*!*:!!*:!*:!*!*:*!:!*!*!!*:!**!:!*:!*:!*:!*:!:*:*!

alin a spus 27.01.2014

tare

adriana a spus 21.01.2014

e un joc urat

Daniela a spus 02.01.2014

foarte scarbos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info