SOFER REALIST DE BUGGY - JOCURI CU MASINI

SOFER REALIST DE BUGGY - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Sofer Realist de Buggy:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi un nou joc online de baieti, in care dragi prieteni o sa vedeti ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc de baieti vine in categoria de jocuri 3D si cu masini, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc 3D cu masini Buggy sa ajungeti sa conduceti cat mai bine aceste masini speciale. Chiar daca vor fi foarte rapide, voi dragi copii o sa vedeti ca sunt destul de usor de controlat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp foarte scurt, sa ajungeti sa deveniti cei mai buni soferi de curse 3D de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri de baieti cu masini 3D vor continua sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer Realist de Buggy acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini buggy 3d, jocuri cu buggy 3d de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 847 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer Realist de Buggy, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sofer Realist de Buggy!

Made by www.firstpixel.info