IMPERECHEATI JUCARIILE 3 - JOCURI PENTRU COPII

IMPERECHEATI JUCARIILE 3 - JOCURI PENTRU COPII

Cele mai populare JOCURI PENTRU COPII

Descrierea jocului Imperecheati Jucariile 3:
Cele mai multe jocuri pe telefon si jocuri pe tableta se afla chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii aveti ocazia sa va distrati jucand foarte multe jocuri HTML5 online cu animale si de baieti. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc online de indemanare si de memorie, in care trebuie sa fiti foarte atenti si concentrati, deoarece o sa gasiti diferite masini de jucarie, animale de jucarie dar si elicoptere de jucarie. Astazi, am adus un nou joc online de memorie si de indemanare, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata jocului. Timpul vostru va fi unul limitat, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa imperecheati toate imaginile similare cu jucarii pe care noi le-am pregatit in acest joc de memorie cu jucarii, astfel o sa ajungeti sa acumulati o gramad ade puncte si sa cautati foarte multe alte jocuri cu jucarii pentru copii aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Imperecheati Jucariile 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de memorie, jocuri cu jucarii online, jocuri cu masini de jucarie, jocuri cu animale de plus, jocuri de memorie cu jucarii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 336 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Imperecheati Jucariile 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Imperecheati Jucariile 3!

Made by www.firstpixel.info