SPALATI CATELUSUL DRAGUT - JOCURI CU CAINI

SPALATI CATELUSUL DRAGUT - JOCURI CU CAINI

Cele mai populare JOCURI CU CAINI

Descrierea jocului Spalati Catelusul Dragut:
Pregatim si astazi dragi prieteni un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Caini, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa spalati un catel extrem de dragut. Acest catelus Husky este foarte murdar la inceputul jocului, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa spalati acest catelus in cel mai rapid mod, dupa care trebuie sa gasiti si hainute si accesorii speciale pentru animale, deoarece acesta este un nou joc online de imbracat cu animale si caini, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, sa vedeti cum puteti sa gasiti si alte animale murdare pe care sa le spalati si sa le imbracati pe rand. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spalati Catelusul Dragut acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu animale, jocuri online cu animale, jocuri 2018 cu animale, jocuri de fete cu caini, jocuri de spalat cu caini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 513 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spalati Catelusul Dragut, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spalati Catelusul Dragut!

Made by www.firstpixel.info