PARCARI IN CANDYLAND - JOCURI DE PARCAT

Cele mai populare JOCURI DE PARCAT

Descrierea jocului Parcari in Candyland:
Parcari in Candyland este noul nostru joc online gratuit de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc gratuit cu Masini, in care dragi prieteni o sa conduceti diferite camioane si masini speciale din lumea Candyland. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni sa fiti siguri ca alaturi de masinile voastre, sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa parcati in locurile special amenajate. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa conduceti fiecare masina din fiecare nivel, dupa care sa o parcati si sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va distrati alaturi de aceste masini Candyland de pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri de baieti cu masini vor aparea aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro intr-un timp foarte scurt, pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcari in Candyland acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu masini, jocuri online cu masini, jocuri gratis cu masini, jocuri de parcat online, jocuri cu masini si camioane de parcat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 407 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcari in Candyland, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcari in Candyland!

Made by www.firstpixel.info