SIMULATOR DE CASCADORII MULTIPLAYER - JOCURI CU MASINI

SIMULATOR DE CASCADORII MULTIPLAYER - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Simulator de Cascadorii Multiplayer:
Unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti sunt chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar astazi dragi prieteni am pregatit pentru voi un nou joc gratuit cu Masini 3D, in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa ajutati toti copii de pe site-ul nostru sa invete sa faca diferite cascadorii cu masinile 3D de pe site-ul nostru. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati. Trebuie sa mergeti cu fiecare masina 3D din acest joc imprejurul orasului, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc 3D cu masini, sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp foarte scurt, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii cu masini 3D vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Cascadorii Multiplayer acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti cu masini 3d, jocuri gratis 3d cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 932 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Cascadorii Multiplayer, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

stefi a spus 14.10.2018

mie miaplacut jocu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info