FURIA PARCARII 3 - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Furia Parcarii 3:
Toti baietii sunt asteptati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de cele mai interesante jocuri online. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri cu Masini, un joc de parcat pentru baieti, in care dragi copii o sa vedeti ca am adus diferite tipuri de masini, iar voi dragi prieteni trebuie sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte. Voi dragi copii trebuie sa fiti pregatiti, deoarece o sa conduceti diferite masini pe timp de iarna, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa parcati fiecare masina in fiecare loc de parcare special pregatit pentru voi. Chiar daca nu o sa fie usor, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa gasiti multe alte jocuri de parcat cu masini aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Furia Parcarii 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini de parcat, jocuri de parcat online, jocuri de parcat gratuit, jocuri de baieti online, jocuri 2018 cu masini online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 836 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Furia Parcarii 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Furia Parcarii 3!

Made by www.firstpixel.info