PARCARI IN MALL DE CUMPARATURI - JOCURI CU MASINI

PARCARI IN MALL DE CUMPARATURI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcari in Mall de Cumparaturi:
Astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit cu Masini, un joc de baieti de parcat, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte concentrati, deoarece acesta este un nou joc special pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa parcati cat mai multe masini in parcarea mall-ului de cumparaturi. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece asa cum bine stiti, parcarea din mall este mereu aglomerata si plina, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti masina cat mai bine, astfel incat sa nu faceti nici un accident, si sa reusiti sa gasiti locul de parcare in cel mai scurt timp, astfel dragi prieteni o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, vor continua sa apara foarte multe alte jocuri 2018 cu masini si jocuri de parcat pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcari in Mall de Cumparaturi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini online, jocuri de baieti cu masini, jocuri de baieti de parcat, jocuri de parcat cu masini online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 757 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcari in Mall de Cumparaturi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcari in Mall de Cumparaturi!

Made by www.firstpixel.info