PRINTESE FESTIVALUL DE LUMINI - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE FESTIVALUL DE LUMINI - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Festivalul de Lumini:
Un nou joc pentru copii din lumea Disney apare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni va puteti juca mereu cele mai interesante si cele mai noi jocuri de fete. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online cu printese Disney, in care o sa vedeti ca patru printese vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru un nou festival. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Aurora, Anna, Ariel si Cenusaresa sunt cele patru printese Disney din acest joc, care vor avea nevoie de ajutorul vostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ce aceste printese Disney vor avea nevoie sa le gasiti vestimentatii moderne, coafuri speciale de festival dar si machiaje si accesorii dintre cele mai dragute si cele mai interesante pe care sa le poarte la festivalul luminilor de pe site-ul nostru. Suntem siguri ca Ariel, Anna, Cenusareasa si Aurora se vor simti foarte bine in acest joc, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri cu printese Disney vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Festivalul de Lumini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu printese disney, jocuri 2018 cu printese, jocuri cu moana si elsa, jocuri de fete cu aurora online, jocuri disney cu cenusareasa de imbracat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 718 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Festivalul de Lumini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Festivalul de Lumini!

Made by www.firstpixel.info