MOANA STILUL CU FLORI TROPICALE - JOCURI CU MOANA

MOANA STILUL CU FLORI TROPICALE - JOCURI CU MOANA

Cele mai populare JOCURI CU MOANA

Descrierea jocului Moana Stilul cu Flori Tropicale:
O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi o sa va distrati de minune alaturi de Moana, care mereu vrea sa arate cat mai bine. Astazi, Moana a pregatit pentru voi un nou joc de machiat, de imbracat si de coafat, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa gasiti haine speciale, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii pe care doar Moana sa le poarte. Printesa Disney din acest joc va dori sa aiba un stil cu flori tropicale, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru Moana, care dragi copii o sa vedeti ca se va distra de minune si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Moana sa aiba o gramada de flori colorate in vestimentatia sa, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri pentru fete cu printese Disney pe care sa le poarte. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Moana Stilul cu Flori Tropicale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu printese disney, jocuri html5 cu moana, jocuri de machiat cu moana, jocuri 2018 cu moana de fete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 190 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Moana Stilul cu Flori Tropicale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Moana Stilul cu Flori Tropicale!

Made by www.firstpixel.info