BONNIE OKTOBERFEST - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Bonnie Oktoberfest:
Astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc de fete cu Barbie, in care o sa va distrati de minune alaturi de Bonnie care a pregatit un nou joc de imbracat si de machiat in care sa va intalniti alaturi de cele mai fashion haine. Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc Bonnie Oktoberfest, o sa va distrati de minune alaturi de Bonnie, care este o papusa Barbie, iar voi dragi prieteni trebuie sa o ajutati sa se pregateasca pentru festivalul Oktoberfest. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Bonnie va avea nevoie de haine speciale de festival, machiaje interesante si colorate, dar si coafuri si accesorii pe care doar Bonnie sa le poarte, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 cu Barbie si Bonnie vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bonnie Oktoberfest acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu barbie, jocuri de fete cu barbie, jocuri pentru fete cu barbie, jocuri barbie de machiat, jocuri de fete cu bonnie online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 427 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bonnie Oktoberfest, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bonnie Oktoberfest!

Made by www.firstpixel.info