AVENTURA NEBUNA CU BILE - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Aventura Nebuna cu Bile:
Foarte multe jocuri 3D sunt deja usor de gasit aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus o noua aventura cu Bile pe care sa o jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit un nou joc 3D de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece acesta este un nou joc cu bile, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe reusind ca pana la finalul acestui joc, sa ghidati cat mai bine bila 3D din acest joc. Va veti afla pe diferite platforme, iar misiunea voastra este sa tineti bila 3D pe aceste platforme si in acelasi timp, sa reusiti sa colectati cat mai multe monezi de aur, astfel dragi prieteni o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa explorati cat mai mult alaturi de aceasta bila 3D, iar voi o sa gasiti foarte multe alte jocuri de aventura si de baieti pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura Nebuna cu Bile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 de baieti, jocuri cu bile online, jocuri cu bile 3d, jocuri noi 3d, jocuri de baieti cu bile ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 209 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura Nebuna cu Bile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aventura Nebuna cu Bile!

Made by www.firstpixel.info