TRANSPORTER HOT PURSUIT - JOCURI CU MASINI

TRANSPORTER HOT PURSUIT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Transporter Hot Pursuit:
Foarte multe jocuri 3D de baieti cu masini apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi noul joc online Transporter Hot Pursuit, in care dragi copii o sa aveti ocazia sa conduceti camioane 3D, masini 3D sau chiar si tancuri 3D daca reusiti sa le gasiti. Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc de baieti, trebuie sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa acumulati puncte conducand toate masinile, camioanele sau tancurile pe care le gasiti in acest joc fara sa le accidentati si sa le distrugeti. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri 2018 cu masini 3D vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transporter Hot Pursuit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2018 cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri 3d de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1505 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transporter Hot Pursuit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Transporter Hot Pursuit!

Made by www.firstpixel.info