CREATI UNGHII DE TOAMNA - JOCURI CU PRINTESE

CREATI UNGHII DE TOAMNA - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Creati Unghii de Toamna:
Elsa, Moana si Rapunzel vin astazi dragi prieteni alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri online. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online de fete, in care trebuie sa le ajutati pe aceste trei printese Disney sa aiba unele dintre cele mai dragute manichiuri de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece o sa vedeti ca Elsa, Rapunzel si Moana vor avea nevoie de manichiuri diferite, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa ajungeti sa folositi diferite culori si modele de unghii. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa vedeti cum Moana, Rapunzel si Elsa vor avea unele dintre cele mai moderne si cele mai dragute manichiuri si unghii de pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca o gramada de jocuri Disney vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri HTML5. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Creati Unghii de Toamna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney, jocuri online cu moana si elsa, jocuri de fete cu rapunzel, jocuri disney cu moana si rapunzel, jocuri manichiura cu printese disney ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 159 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creati Unghii de Toamna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Creati Unghii de Toamna!

Made by www.firstpixel.info