SPITAL DE VIS - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Spital de Vis:
Daca intrati astazi pe site-ul nostru, o sa gasiti un nou joc online gratuit cu Doctori, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece este un nou joc online cu spitale, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte in fiecare nivel. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa ingrijiti cat mai multi pacienti. Fiecare nivel va aduce pe masa voastra o noua operatie, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat sa vedeti cum in cel mai scurt timp puteti sa vindecati fiecare pacient pe care il aveti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi toate ustensilele de doctori, astfel dragi copii o sa aveti un pacient sanatos, iar voi dragi copii o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2018 cu doctori online vor aparea in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spital de Vis acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu doctori, jocuri online cu doctori, jocuri gratis cu doctori pentru copii, jocuri cu doctori de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 122 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spital de Vis, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spital de Vis!

Made by www.firstpixel.info