MINI DOCTOR DE URECHI - JOCURI CU DESPICABLE ME

MINI DOCTOR DE URECHI - JOCURI CU DESPICABLE ME

Cele mai populare JOCURI CU DESPICABLE ME

Descrierea jocului Mini Doctor de Urechi:
Tuturor copiilor le plac jocurile online cu Minioni, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit cu Despicable Me, in care trebuie sa fiti doctori. Nu o sa fie usor deloc, insa astazi trebuie sa fiti doctori de ureche pentru unul dintre Minioni, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa fiti cei mai buni doctori pentru acest Minion, care are o problema la ureche. Voi dragi copii trebuie sa folositi cat mai multe ustensile speciale, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa vindecati urechea Minionului si sa reusiti sa il ajutat sa se simta cat mai bine. Chiar daca nu o sa fie usor, veti fi cei mai buni doctori si o sa reusiti sa vedeti ca o gramada de alte jocuri cu doctori si jocuri cu Minioni online vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mini Doctor de Urechi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu minioni, jocuri pentru copii cu minioni, jocuri 2018 cu minioni online, jocuri cu doctori gratuite ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 310 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mini Doctor de Urechi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mini Doctor de Urechi!

Made by www.firstpixel.info