ZOMBIE DRIVE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Zombie Drive:
O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc de baieti cu masini si zombie pe care suntem sigur ica o sa il jucati foarte multi. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa calcati cu masina cat mai multi zombie de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece nu o sa fie usor deloc sa evitati toate pericolele si obstacolele care va pot distruge masina si sa ramaneti singuri cu zombie. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri cu zombie si jocuri cu masini pentru copii vor aparea pe site-ul nostru foarte curand. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zombie Drive acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri 2018 cu zombie, jocuri de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 687 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zombie Drive, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Zombie Drive!

Made by www.firstpixel.info