PRINTESE SUPER DRAGUTE CASA DIN COPAC - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE SUPER DRAGUTE CASA DIN COPAC - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Super Dragute Casa din Copac:
Astazi dragi copii am pregatit pentru voi un nou joc Disney de fete, in care o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney, care vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi construiasca o super casuta in copac. Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, Merida din povestea Neinfricata, Elsa si Anna din povestea Frozen dar si Ariel din Mica Sirena vin aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de imbracat si de decorat, i ncare trebuie sa le ajutati pe aceste printese Disney sa fie cele mai dragute si cele mai moderne, dar in acelasi timp trebuie sa decorati casa din copac alaturi de aceste patru printese Disney, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca alaturi de Elsa, Merida, Anna si Ariel sa jucati foarte multe alte jocuri pe telefon cu printese Disney pe care doar aici pe site-ul nostru le puteti intalni. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Super Dragute Casa din Copac acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney, jocuri online cu printese, jocuri 2018 cu printese disney, jocuri cu elsa si anna online, jocuri cu merida de imbracat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 307 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Super Dragute Casa din Copac, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Maria a spus 30.10.2018

Aceste jocuri sunt foarte frumoase

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info