DRIFT CLUB - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Drift Club:
Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru, unde avem foarte multe jocuri 3D pregatite pentru voi. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc de baieti cu masini 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa reusit isa vedeti cum puteti sa conduceti cele mai rapide masini 3D in cel mai bun joc, astfel o sa reusiti sa faceti foarte multe drift-uri cu masina. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii o sa acumulati foarte multe puncte cu fiecare drift pe care il faceti cu masina 3D, iar voi dragi copii o sa vedeti ca pe site-ul nostru, toti copii vor gasi alte jocuri cu masini 3D pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Drift Club acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini, jocuri online cu masini, jocuri de baieti cu masini 3d, jocuri de baieti 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 661 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Drift Club, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Drift Club!

Made by www.firstpixel.info