MINI MASINI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Mini Masini:
Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit cu Masini 3D, in care suntem siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte castigand cat mai multe curse cu masini 3D mici de pe site-ul nostru. Aceste masini de jucarie 3D vor fi insa foarte rapide, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa va distrati, astfel ca trebuie ca intr-un timp cat mai scurt sa reusiti sa vedeti cum puteti sa castigati o gramada de curse de baieti cu masini, iar voi o sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem astfel de jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mini Masini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu masini 3d, jocuri online cu masini 3d, jocuri de baieti cu masini 3d, jocuri gratis 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 168 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mini Masini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mini Masini!

Made by www.firstpixel.info