PARCATI MASINI DE POLITIE - JOCURI CU MASINI

PARCATI MASINI DE POLITIE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcati Masini de Politie:
Astazi dragi copii o sa vedeti ca pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa va intalniti alaturi de un nou joc online gratuit cu Masini 3D. In acest joc 3D de baieti, voi dragi copii o sa conduceti masini 3D de politie, pe care trebuie sa le controlati cat mai bine si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte reusind ca intr-un timp foarte scurt, sa parcati cat mai multe masini 3D de politie. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit o gramada de masini 3D pe care sa le conduceti cat mai bine. Voi dragi copii o sa deveniti cei mai buni soferi din politie dupa acest joc online de parcat cu masini 3D, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si o sa vedeti ca noi dragi prieteni vom continua sa aducem pentru voi o gramada de jocuri cu Masini 3D. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcati Masini de Politie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri de parcat masini 3d, jocuri cu masini online, jocuri de baieti cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 886 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcati Masini de Politie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcati Masini de Politie!

Made by www.firstpixel.info