ARCTIC PONG - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Arctic Pong:
Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro si sa gasiti jocul Arctic Pong, care este un nou joc online gratuit de indemanare, in care dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc ping pong cu animale de iarna este unul cu totul special, deoarece trebuie sa tineti in siguranta o foca aici pe site-ul nostru, ceea ce nu o sa fie usor deloc, isna suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa tineti cat mai mult aceasta foca in siguranta. Pentru asta trebuie sa ii schimbati directia de fiecare data cand este nevoie, astfel incat sa nu se loveasca de nici o bucata de gheata, iar voi dragi copii o sa acumulati o gramada de puncte si o sa reusiti sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, sa va distrati si sa vedeti ca o gramada de alte jocuri de sport vor aparea aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Arctic Pong acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de sport online, jocuri de baieti de iarna, jocuri de baieti, jocuri de indemanare online, jocuri gratis de baieti cu animale ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 214 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Arctic Pong, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Arctic Pong!

Made by www.firstpixel.info