INVAZIE PE CER - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Invazie pe Cer:
Invazie pe Cer este cel mai nou joc 3D cu avioane si navete spatiale aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi, deoarece acesta este un nou joc online de baieti, in care trebuie sa va impuscati cat mai multi inamici cu avioane 3D, astfel ca trebuie s fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, doearece acesta este un nou joc online cu impuscaturi de baieti cu rachete spatiale, pe care dragi copii trebuie sa le distrugeti. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa va mentineti racheta spatiala in siguranta, iar in acelasi timp sa ruesiti sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa evitati impuscaturile adversarilor si sa reusiti sa va impuscati inamicii in acelasi timp, astfel o sa vedeti ca puteti sa ajungeti foarte departe si o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri 3D cu impuscaturi si jocuri 3D de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Invazie pe Cer acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d cu impuscaturi, jocuri gratis 3d, jocuri cu navete spatiale online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 357 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Invazie pe Cer, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Invazie pe Cer!

Made by www.firstpixel.info