SARITURA DIN ELICOPTER - JOCURI CU ELICOPTERE

SARITURA DIN ELICOPTER - JOCURI CU ELICOPTERE

Cele mai populare JOCURI CU ELICOPTERE

Descrierea jocului Saritura din Elicopter:
Va asteptam dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc online gratuit cu Elicoptere si un joc de indemanare pentru copii in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa fiti sus in aer intr-un elicopter, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa vedeti ca trebuie sa sariti din elicopter intr-o remorca cu paie. Voi dragi copii trebuie sa calculati distanta dintre elicopter si aceasta remorca. Personajul vostru stickman trebuie sa aterizeze in remorca pentru a reusi sa acumulati puncte. Veti avea 100 de incercari, astfel ca trebuie sa faceti tot posbililul sa reusiti sa aveti un punctaj cat mai aproape de 100. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Saritura din Elicopter acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu elicoptere, jocuri online cu elicoptere, jocuri de baieti cu elicoptere, jocuri de indemanare cu stickman ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 105 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Saritura din Elicopter, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Saritura din Elicopter!

Made by www.firstpixel.info