CREATI ANIME DE BUZUNAR - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Creati Anime de Buzunar:
Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de fete si de imbracat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti unele dintre cele mai frumoase modele de Anime de buzunar de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de prietenii vostri, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa creati un super personaj anime de buzunar. Acest personaj Anime trebuie sa fie foarte mic, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti pentru personajul vostru anime unele dintre cele mai interesante coafuri, haine, machiaje dar si accesorii pe care sa le poarte, deoarece o sa vedeti ca o sa reusiti sa aveti diferite personaje interesante, si diferite alte jocuri de fete cu Anime vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Creati Anime de Buzunar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu anime, jocuri anime de fete, jocuri anime de imbracat, jocuri online de fete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 771 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creati Anime de Buzunar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Creati Anime de Buzunar!

Made by www.firstpixel.info