ELLIE INJECTIE IN BUZA - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Ellie Injectie in Buza:
Doar daca intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa reusiti sa va intalniti alaturi de Barbie si Ellie, care aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online cu Doctori. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa fiti doctori in acest joc astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de Ellie, sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteit sa deveniti cei mai buni doctori, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa faceti o injectie in buza, astfel Ellie o sa fie din nou sanatoasa si o sa vedeti ca Ellie se va simti foarte bine si o sa revina pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri online cu Barbie pe care voi dragi copii o sa le puteti juca pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ellie Injectie in Buza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu barbie online, jocuri cu ellie online, jocuri cu doctori online, jocuri 2018 cu barbie cu doctori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 490 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ellie Injectie in Buza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ellie Injectie in Buza!

Made by www.firstpixel.info