NICKELODEON NUMELE MONSTRULUI - JOCURI DE HALLOWEEN

NICKELODEON NUMELE MONSTRULUI - JOCURI DE HALLOWEEN

Cele mai populare JOCURI DE HALLOWEEN

Descrierea jocului Nickelodeon Numele Monstrului:
Din nou aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni aveti ocazia sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Am pregatit pentru voi un nou joc online de Halloween din lumea Nickelodeon, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online cu intrebari. Daca raspundeti la toate intrebarile de Halloween, o sa reusiti sa creati un nou monstru Nickelodeon aici pe site-ul nostru, iar la finalul acestui joc, o sa reusiti sa va vedeti monstrul si sa il numiti, astfel ca acesta s-ar putea sa apara in viitoarele jocuri online Nickelodeon de baieti de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum diferite alte jocuri Nickelodeon cu personaje va asteapta aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Nickelodeon Numele Monstrului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri nickelodeon online, jocuri de baieti nickelodeon, jocuri nickelodeon de halloween, jocuri cu monstrii de halloween ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 129 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Nickelodeon Numele Monstrului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Nickelodeon Numele Monstrului!

Made by www.firstpixel.info