PRINTESE VS RAUFACATORI RAZBOI - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE VS RAUFACATORI RAZBOI - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese vs Raufacatori Razboi:
Printese vs Raufacatori Razboi este cel mai nou joc online Disney de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca trei printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru. In acest joc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti unele dintre cele mai dragute vestimentatii pentru Elsa din Regatul de Gheata, Ariel din Mica Sirena si Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita. Aceste trei printese Disney vor dori sa isi infranga raufacatorii din povestile lor, astfel ca vor avea nevoie de ajutorul vostru. Razboiul cu franghia este un joc special, iar astazi aceste personaje Disney vin aici pe site-ul nostru pentru a reusi sa le ajutati sa se imbrace sportiv insa foarte dragut in acelasi timp, astfel incat sa acastige acest mic razboi impotriva raufacatorilor Disney, iar noi suntem siguri ca o sa vedeti ca Elsa, Ariel si Aurora vor continua sa revina aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese vs Raufacatori Razboi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu elsa si ariel, jocuri online cu ariel si aurora, jocuri 2018 cu printese disney ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 330 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese vs Raufacatori Razboi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese vs Raufacatori Razboi!

Made by www.firstpixel.info