KICK THE BUDDY - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Kick the BUddy:
O sa gasiti astazi un nou joc online 3D de baieti aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri in care o sa vedeti ca am pregatit un manechin 3D. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si cat mai multe monezi de aur in acest joc, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acest manechin 3D trebuie lovit, impuscat si strapuns cu cutite pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca manechinul 3D se misca dintr-o parte in alta, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa folositi toate cutitele si toate armele din acest joc si sa acumulati foarte multe puncte, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 de baieti 3D vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Kick the BUddy acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri de baieti 3d, jocuri 3d online, jocuri de baieti 3d, jocuri de indemanare 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 456 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Kick the BUddy, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Kick the BUddy!

Made by www.firstpixel.info