SKY FORCE - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Sky Force:
Intrati astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit cu Avioane. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa distrugeti cat mai multe avioane in aer, iar pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa deschideti diferite tipuri de arme pentru avioanele voastre, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa deveniti cei mai buni piloti de avioane de pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri online cu impuscaturi de baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostur jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sky Force acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu impuscaturi, jocuri noi cu avioane, jocuri online cu avioane, jocuri de baieti cu avioane online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 193 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sky Force, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sky Force!

Made by www.firstpixel.info