PUMPKING - JOCURI DE HALLOWEEN

Cele mai populare JOCURI DE HALLOWEEN

Descrierea jocului Pumpking:
Pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni o sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi un nou joc online de baieti si de Halloween pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Acesta esteu n nou joc online de baieti de aventura, in care o sa vedeti ca personajele voastre vor avea in loc de cap un dovleac de Halloween, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati puncte alaturi de acest dovleac. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrugeti cat mai multi adversari care la fel, vor fi costumati de Halloween, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si puternici pentru a fi siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2018 de baieti de Halloween vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pumpking acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de halloween online, jocuri de baieti online, jocuri noi de baieti, jocuri 2018 de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 202 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pumpking, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pumpking!

Made by www.firstpixel.info