PADUREA CU DULCIURI - JOCURI DE INDEMANARE

PADUREA CU DULCIURI - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Padurea cu Dulciuri:
Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece am pregatit pentru voi jocul Padurea cu Dulciuri, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc Bejeweled pentru copii, in care o sa vedeti ca toate piesele pe care trebuie sa le mutati vor fi dulciuri delicioase si care arata foarte bine. Voi dragi copii trebuie sa mutati toate dulciurile din stanga in dreapta sau de sus in jos, astfel incat pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte foarte multe si sa aveti cel mai mare punctaj, astfel o gramada de alte jocuri online de indemanare si jocuri Bejeweled vor continua sa apara pe site-ul nostru jocuri-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucativ-a folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Padurea cu Dulciuri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri bejeweled online, jocuri 2018 bejeweled, jocuri gratis bejeweled, jocuri pentru copii bejeweled ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 86 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Padurea cu Dulciuri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Padurea cu Dulciuri!

Made by www.firstpixel.info