ASAMBLATI URSUL CYBER - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Asamblati Ursul Cyber:
Va aducem aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro foarte multe jocuri interesante de baieti, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de construit, in care trebuie sa construiti un urs robot, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va distrati si o sa reusiti sa aveti unele dintre cele mai interesante animale robot de pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc puzzle de baieti special cu roboti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa asezati toate piesele acestui robot in locul potrivit, astfel incat sa fiti siguri ca o sa acumulati foarte multe puncte si sa aveti un urs robot complet si functional, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri de baieti vor coninua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Asamblati Ursul Cyber acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu roboti, jocuri 2018 cu roboti animale, jocuri cu cyborg, jocuri cu ursi roboti puzzle ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 227 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Asamblati Ursul Cyber, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Asamblati Ursul Cyber!

Made by www.firstpixel.info