FLAPPY COLOR BALL - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Flappy Color Ball:
O sa gasiti astazi pe site-ul nostru un nou joc online Flappy Bird de baieti pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi dragi prieteni unul dintre cele mai interesante provocari de indemanare. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ajungeti cat mai departe, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe si sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie ca alaturi de acest personaj Flappy Bird sa ajungeti cat mai departe si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte ajungand cat mai departe in acest joc, iar voi o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri pentru copii de indemanare vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Flappy Color Ball acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 de indemanare, jocuri de baieti de indemanare, jocuri gratis de indemanare, jocuri pentru copii de indemanare online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 88 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Flappy Color Ball, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Flappy Color Ball!

Made by www.firstpixel.info