FERRARI ROTI ASCUNSE - JOCURI CU MASINI

FERRARI ROTI ASCUNSE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Ferrari Roti Ascunse:
Un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Masini pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online cu masini Ferrari, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti toate rotile ascunse pana la finalul nivelului. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca alaturi de masina Ferrari, sa reusiti sa terminati acest joc si o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Chiar daca nu o sa fie usor, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti ca alaturi de toti prietenii vostri, sa gasiti multe alte jocuri 2018 cu Masini aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ferrari Roti Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu masini, jocuri cu masini ferrari, jocuri cu ferrari online, jocuri de baieti cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 661 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ferrari Roti Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ferrari Roti Ascunse!

Made by www.firstpixel.info