SPALATORIE AUTO - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Spalatorie Auto:
Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit cu Masini pentru copii. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, sa ajungeti sa spalati cat mai multe masini murdare. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi toate ustensilele de spalat masini, astfel o sa ajungeti sa acumulati puncte si sa colectati cat mai multe monede, lucru care o sa va ajute sa va imbunatatiti spalatoria auto si sa ajungeti sa aveti mai multe locuri pentru masini murdare si mai multe posibilitati de a spala masinile murdare cat mai bine si cat mai repede, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 cu masini vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spalatorie Auto acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini online, jocuri gratis cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri gratis cu masini de spalat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 512 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spalatorie Auto, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spalatorie Auto!

Made by www.firstpixel.info