GRAND CITY DRIVING - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Grand City Driving:
Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit 3D din categoria de jocuri GTA. In acest joc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc pentru copii 3D cu masini, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Acest joc 3D cu masini este unul cu totul special, deoarece o sa vedeti ca veti avea ocazia sa conduceti masini 3D precum Mercedes, BMW, Lamborghini sau Ferrari, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt sa ajungeti sa conduceti aceste masini de curse 3D in cel mai bun mod, iar asta inseamna ca o sa reusiti sa terminati acest joc cu foarte multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, o sa deveniti cei mai buni soferi cu masini 3D, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 3D cu masini Mercedes si Lamborghini sau Ferrari vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Grand City Driving acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti cu masini 3d, jocuri 3d cu lamborghini, jocuri 3d cu ferrari ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1320 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Grand City Driving, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Grand City Driving!

Made by www.firstpixel.info