TRAFIC PE AUTOSTRADA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Trafic pe Autostrada:
Veti intalni astazi draig copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc pentru copii din categoria de jocuri cu Camioane si Masini, in care dragi prietnei o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii. Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi jocul Trafic de Autostrada, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa conduceti cat mai bine fiecare masina pe care am pregatit-o pentru voi. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe pe autostrada si sa ajungeti sa nu faceti nici un accident, astfel o sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2018 cu masini si jocuri cu camioane de baieti vor continua sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trafic pe Autostrada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu masini, jocuri online cu camioane, jocuri cu masini si camioane, jocuri de baieti cu camioane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1062 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trafic pe Autostrada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 02.01.2019

tare joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info