ORASELUL LENES CARTE DE COLORAT - JOCURI CU ORASELUL LENES

ORASELUL LENES CARTE DE COLORAT - JOCURI CU ORASELUL LENES

Cele mai populare JOCURI CU ORASELUL LENES

Descrierea jocului Oraselul Lenes Carte de Colorat:
Doar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate, care astazi vin alaturi de un nou joc online de colorat. Acesta este un nou joc online pentru copii din categoria de jocuri cu Oraselul Lenes, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa il ajutati pe Sportacus sa termine o noua carte de colorat de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi cat mai multe culori speciale alaturi de Sportacus, deoarece acesta este un nou joc online de colorat, in care trebuie sa folositi cat mai multe culori si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa terminati fiecare imagine de colorat alaturi de personajele din Oraselul Lenes, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri pentru copii cu Oraselul Lenes vor fi pregatite pentru voi, in care Sportacus sa fie personajul principal. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Oraselul Lenes Carte de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online sportacus, jocuri 2018 sportacus, jocuri de colorat cu sportacus, jocuri pentru copii cu sportacus, jocuri de colorat cu oraselul lenes ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 615 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Oraselul Lenes Carte de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Oraselul Lenes Carte de Colorat!

Made by www.firstpixel.info