RALLY POINT 6 - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Rally Point 6:
O sa gasiti astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc special din categoria de jocuri cu Masini. Acesta este un nou joc online de curse raliuri, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa acumulati puncte foarte multe reusind sa castigati cat mai multe curse de raliuri aici pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc cu masini de raliuri 3D, sa ajungeti sa conduceti cat mai rapid si cat mai bine astfel incat pana la finalul acestui joc, sa deveniti cei mai buni piloti de raliuri de pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri pentru copii cu masini 3D si jocuri de curse de baieti vor continua sa apara intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rally Point 6 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini online, jocuri 2018 cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri 3d cu masini de raliuri ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1431 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rally Point 6, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ADY a spus 18.12.2018

SDGTGRFY

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info