POVESTI CU BERNARD - JOCURI CU BANANE IN PIJAMALE

ULTIMELE JOCURI CU BANANE IN PIJAMALE

POVESTI CU BERNARD - JOCURI CU BANANE IN PIJAMALE

Cele mai populare JOCURI CU BANANE IN PIJAMALE

Descrierea jocului Povesti cu Bernard:
Noi jocuri cu Banane in Pijamale apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni acesta este un nou joc online pentru copii, in care trebuie sa fit isiguri ca o sa ajungeti sa il ajutati pe Bernard, unul din personajele Banane in Pijamale sa acumuleze cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa spuneti o poveste alaturi de Bernard in acest joc, astfel o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va distrati de minune alaturi de aceste personaje din categoria de jocuri cu Banane in Pijamale, iar voi o sa vedeti ca alte provocari de indemanare pentru copii vor fi pregatite sa le jucati impreuna alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Povesti cu Bernard acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu bernard, jocuri noi cu banane in pijamale, jocuri 2018 cu banane in pijamale, jocuri gratis cu banane in pijamale ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 80 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Povesti cu Bernard, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Povesti cu Bernard!

Made by www.firstpixel.info