SA CONSTRUIM - JOCURI PENTRU COPII

Cele mai populare JOCURI PENTRU COPII

Descrierea jocului Sa Construim:
Sa Construim este cel mai nou joc online pentru copii de pe site-ul nostru, unde dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, trebuie sa construiti diferite obiecte alaturi de Billy si Corcky, care dragi prieteni sunt foarte creativi, astfel ca astazi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de aceste doua personaje, sa reusiti sa asezati toate piesele din acest joc, iar voi o sa vedeti ca puteti sa acumulati puncte foarte multe si o sa ajungeti ca in acest joc pentru copii, o sa construiti foarte multe obiecte interesante, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti ca Billy si Corcky se vor dinstra de minune si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sa Construim acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de construit, jocuri cu billy si corcky, jocuri pentru copii cu billy si corky, jocuri gratuite de construit ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 65 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sa Construim, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sa Construim!

Made by www.firstpixel.info