BEN SI HOLLY MIX - JOCURI PUZZLE

Cele mai populare JOCURI PUZZLE

Descrierea jocului Ben si Holly Mix:
Un nou joc online pentru copii din categoria de jocuri cu Ben si Holly, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe intr-un timp cat mai scurt, astfel o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti ca pana la finalul acestui joc, sa vedeti cum puteti sa creati diferite imagini cu Ben si Holly. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, sa intoarceti si sa mutati fiecare piesa din acest joc, astfel o sa vedeti ca Ben si Holly o sa va acorde cat mai multe puncte si sa reusiti sa vedeti cum fiecare personaj va pregati diferite alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben si Holly Mix acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu ben si holly, jocuri 2018 cu ben si holly, jocuri gratis cu ben si holly, jocuri de indemanare cu ben si holly ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 76 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben si Holly Mix, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ben si Holly Mix!

Made by www.firstpixel.info