ANNA ACCIDENT CU FRACTURA LA MANA - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

ANNA ACCIDENT CU FRACTURA LA MANA - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Anna Accident cu Fractura la Mana:
Unele dintre cele mai interesante jocuri online cu Regatul de Gheata apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca Anna este personajul principal. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, o sa fiti cei mai buni doctori pentru Anna, care a avut un accident si acum are o fractura la mana. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Anna sa fie sanatoasa, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti ustensilele speciale alaturi de Anna, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti, astfel Anna o sa se simta foarte bine si o sa vedeti ca printesa Anna nu va mai avea o fractura la mana, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru fete cu Regatul de Gheata si cu Anna ca si personaj principal. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Anna Accident cu Fractura la Mana acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu anna, jocuri online cu anna, jocuri cu doctori online, jocuri pentru copii cu doctori, jocuri de fete cu anna online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 230 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Anna Accident cu Fractura la Mana, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Anna Accident cu Fractura la Mana!

Made by www.firstpixel.info