ROSIE SEARA DE FILM - JOCURI DE IMBRACAT

ROSIE SEARA DE FILM - JOCURI DE IMBRACAT

Cele mai populare JOCURI DE IMBRACAT

Descrierea jocului Rosie Seara de Film:
Rosie Seara de Film este cel mai nou joc online de fete de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri online de fete. Astazi, am pregatit un nou joc pe telefon cu Rosie, care astazi isi doreste sa aiba o seara de film, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe pe Rosie sa aiba unele dintre cele mai dragute vestimentatii. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca alaturi de Rosie, sa gasiti haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii, astfel Rosie o sa fie una dintre cele mai dragute fete care se uita la film de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca Rosie se va intoarce iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pe telefon si pe tableta pentru fete vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rosie Seara de Film acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete online, jocuri cu rosie pe telefon, jocuri 2018 cu rosie, jocuri de imbracat cu rosie online, jocuri de fete pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 170 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rosie Seara de Film, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Rosie Seara de Film!

Made by www.firstpixel.info